Sponsor

Zwarte versies Noctua NF-A12x25 en NH-U12A komen begin 2021

Hardware nieuws, pc

Binnen de wereld van processorkoeling is Noctua, zonder enige twijfel, te beschrijven als één van de toppers. Zo wisten we ook enthousiast te zijn in onze reviews van de NH-D15 en NH-U12S. Kortom, de koelers van Noctua weten vaak genoeg een positieve indruk achter te laten. Echter valt het niet te ontkennen dat het kleurenschema van het bedrijf, bruin en beige, niet bij iedereen in de smaak valt. Dit mede doordat de huidige trend natuurlijk naar zwart neigt.

Nou is het niet onbekend dat Noctua hiervan bewust is én al enige tijd werkt aan zwarte edities van haar producten. De zojuist genoemde NH-D15 en NH-U12S zijn daar dus voorbeelden van. Nu zijn de losse fans aan de beurt, want op haar laatste roadmap toont Noctua de releasedatum daarvan. In het 1e kwartaal van 2021 mogen we de zwarte varianten verwachten van de NF-A12x25-fan én nog de NH-U12A-koeler. Kortom, dat voorspelt goed nieuws voor de liefhebbers van het bedrijf.

Plannen voor 2021

Naast de zwarte uitingen van haar producten mogen we ook nog witte fans verwachten in hetzelfde kwartaal. Of dat nieuwe fans betreffen of witte varianten van bestaande fans is nog niet duidelijk. Verder zien we dat Noctua in 2021 nog diverse andere producten in de planning heeft staan. Waaronder een next-gen NH-D15 en een next-gen 140mm-fan.

Hieronder is het overzicht van de roadmap nog terug te vinden. Daarnaast kan je voor een up-to-date versie altijd nog terecht via de website van Noctua.

Bron: Noctua

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

We gebruiken cookies voor een betere website-ervaring. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. Accepteer CookiesBekijk ons Privacybeleid